Curs pioner a Tarragona per formar emprenedors o futurs empresaris

Publicat dimecres 25 de Febrer de 2015 12:01
  • URV
  • Laura Casas
  • CEPTA

Obrir nous camins per a la formació d’emprenedors o futurs empresaris.

Aquest és l’objectiu del primer curs especialitzat que es fa a Tarragona adreçat a directius o gerents de petites i mitjanes empreses. Neix de la col·laboració entre la patronal CEPTA i la URV.

La iniciativa sorgeix de la necessitat de professionalitzar la tasca que desenvolupen aquestes persones que estan al capdavant de les pimes o que hi aspiren. I és que, al mateix temps, es pretén fomentar l’esperit emprenedor.

El curs pren per títol “Eines fonamentals per a la gestió eficaç de l’empresa del segle XXI”. Arrencarà a principis d’abril i s’allargarà fins a finals d’octubre. Té una durada de 150 hores, aproximadament la meitat d’elles de manera presencial. L’obtenció del títol dóna dret a un certificat d’aprofitament.

El president de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona, Josep Antoni Belmonte, diu que el curs és pioner i representarà una bona eina per a les petites i mitjanes empreses, necessitades de formació específica. 

Així, també es vol oferir una oportunitat a les persones que lideren projectes empresarials però que no tenen cap títol que acrediti les seves competències.  Se centrarà en potenciar les habilitats directives que capacitin l’empresari a prendre decisions sempre vetllant per la sostenibilitat del negoci. Té un cost de 1.200 euros i s’impartirà mitjançant el Centre de Formació Permanent de la URV, que compta amb uns 3.500 alumnes.