Damián Petcoff serà jugador grana

Publicat dilluns 08 de Juliol de 2019 09:43
  • Esports
  • Gimnàstic
  • Joan Andreu Pérez

Damián Petcoff serà una de les properes incorporacions que el Nàstic farà oficial per reforçar al conjunt grana.

L'arribada del futbolista argentí l'ha donat com a feta el seu company d’ equip, José Àngel, en declaracions a Tarragona Ràdio.

El fins aquest any capità dels extremenys diu que el Nàstic encerta amb el reforç de Petcoff, tant a nivell esportiu com personal. Assegura que el rendiment del nou futbolista grana l'última temporada ha estat de jugador de superior categoria.

El nou futbolista del Nàstic, sempre segons el capità del Badajoz, és una persona propera, molt familiar i que s’ha fet al projecte. José Àngel admet que esperaven que el nou futbolista grana acabés renovant. Assegura que l'afició del Badajoz se l'estimava molt.

Finalment, José Àngel espera que Petcoff tingui una ràpida adaptació a la ciutat, això li permetrà tenir un molt bon rendiment. Per facilitar l'arribada de l'argentí, José Àngel explica que han parlat amb ex jugadors del Nàstic i vinculats al Badajoz en un passat com Marco o Rubén Pérez.

Mentrestant, el Nàstic ha anunciat un nou amistós de pretemporada: serà el 9 d'agost a partir de les 20h i contra el Girona, un enfrontament que es jugarà al Nou Estadi. Aquest serà el segon duel que disputaran els de Xavi Bartolo a Tarragona. L'altre serà davant el Saragossa el 3 d' agost a 2 quarts de nou.