David Alonso, nou gerent del Club Tennis Tarragona

Publicat dimarts 19 de Maig de 2020 08:41
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Pere Bergadà (President Club Tennis Tarragona)

Pere Bergadà (President Club Tennis Tarragona)

El proper 1 juny el Club Tennis Tarragona tindrà nou gerent. El club fa uns mesos va iniciar un procés de selecció després de la marxa de David Valeriano a l’Athletic Terrassa ara fa tres mesos.

El nou gerent serà el tarragoní de 41 anys David Alonso que arriba al club en un moment d’expansió. Alonso amb formació en ADE, era fins ara el director financer de la SAE del Gimnàstic de Tarragona.

El president del Club Tennis Tarragona, Pere Bergadà, ha explicat en declaracions a Tarragona Ràdio com va anar el procés de selecció i per què es van decantar per David Alonso per ser el nou gerent de l’entitat.

Bergadà no ha amagat que més enllà de tota la situació de la pandèmia, el club ara està en un moment molt importat de creixement amb la compra fa un temps del Tennis Park i per tant amb una gestió molt més dimensionada de la que espera que Alonso marqui el camí del dia a dia del club.

Recordem que el Club Tennis Tarragona va obrir la setmana passada les pistes per la pràctica del tennis i pàdel sota les mesures de seguretat que marca el govern.