David Goldar, la solució de Xavi Bartolo per fer un mig del camp fort

Publicat dimecres 09 de Octubre de 2019 08:56
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

Els diferents problemes que ve arrossegant l’equip des de la pretemporada s’han accentuat en la lliga i el tècnic ha hagut de fer molts canvis.

La lesió de Javi Márquez, la baixa forma i la desconfiança cap a Viti, després d’haver forçat la seva sortida aquest estiu, la irregularitat de Damián Petcoff i de carregar la responsabilitat als jugadors joves del filial com Carreón o Sanz que tampoc no han resultat. 

Al final, la solució estava a l’equip titular. El canvi de sistema i tornar a la defensa de quatre ha permès a Goldar deixar l’eix de la defensa per ser parella de ball al mig del camp al costat de Petcoff.

David Goldar, diu sentir-se còmode de pivot defensiu i assegura que està sempre a disposició del tècnic per jugar on li demani.

Goldar, encara parlant del partit de diumenge passat davant el Castelló, diu que l’equip va sortir content per la segona part de l’equip i que després d’encaixar el gol, van sobreposar-se i almenys aconseguir l’empat.

La plantilla continua preparant el partit de dissabte al camp del València-Mestalla i aquest tarda a l’Ajuntament el president del Nàstic Josep Mª Andreu rebrà el títol de fill predilecte de la Ciutat.