David Loras (CBT), en la llista de millors júniors de la Lliga EBA

Publicat dilluns 29 de Juny de 2020 07:56

El paper del júnior David Loras a les ordres de Berni Álvarez a l'Ibersol CBT ha estat destacat en el reportatge de la pagina Zonadebasquet sobre els millors jugadors en aquesta edat de la Lliga EBA.

La publicació que surt a nivell estatal compagina l'actualitat en l'esport de la cistella més propera amb altres informacions relacionades amb el bàsquet europeu.

La menció al CBT en aquest reportatge evidencia la clara aposta de l'entitat i el seu tècnic per treballar amb la base, un fet que no passa per alt per a la gent del món del bàsquet.

El segon tècnic de l'equip EBA, Noe Monroy, diu que hi ha motius per pensar que es va pel bon camí en el treball amb els jugadors de la casa per fer-los créixer i que puguin tenir un futur amb el primer equip.

David Loras, que porta 2 anys compaginant partits amb el júnior i el sènior, diu que només el treball el mantindran en un món que l'apassiona, com és el del bàsquet.

Remarca la importància que tenen els seus pares, que ja van jugar a bàsquet i que l'ajuden a créixer sempre des de la implicació en el dia a dia, tant en entrenaments com partits. Loras ha volgut agrair la confiança del cos tècnic i el molt que està aprenent a les seves ordres.