David Rocha, convençut que el Nàstic farà una bona temporada

Publicat divendres 10 de Agost de 2018 08:15
  • Jordi Blanch
  • Nàstic
  • Esports


David Rocha

El migcampista que afronta la seva segona etapa al club, es mostra confiat i assegura que han de suplir les mancances amb lluita i compromís.

És el missatge d’un dels jugadors més estimats del club que després de l’aventura nord-americana en abandonar el Nàstic i les dues darreres temporada al Real Oviedo ha tornat per ser una peça important per Gordillo com ja ho va ser per Vicente Moreno.

El futbolista extremeny en aquesta recta final de pretemporada, té clar que aquest any la segona té grans clubs que tenen grans pressupostos i que el Nàstic ha de suplir damunt la gespa la qualitat d’alguns equips amb el compromís i amb la lluita.

Tot i que Gordillo va voler transmetre el seu ADN en les tres jornades que va dirigir a l’equip per tancar la lliga passada. És ara quan pot transferir tota la seva filosofia futbolística. És per això que Rocha, diu que no estan tant lluny del que vol el tècnic.

David Rocha, diu que aquest Nàstic ja és competitiu i que tot i que vindran encara jugadors per reforçar la plantilla, aquests han de sumar al que ja hi ha.

Rocha i la resta de jugadors del Nàstic entrenen avui al CAR de Sant Cugat, demà ho faran al Nou Estadi i diumenge a les set de la tarda al Nou Estadi davant el FC Ascó de la 3ª divisió jugaran el darrer amistós de la pretemporada. El Nou Estadi només obrira la grada de tribuna per aquest partit, per tant tots els socis podran accedir per les portes 6 i 7, i els no socis que vulguin comprar entrada ho podran fer al preu de 10€.