Desmantellada una plantació 'indoor' amb 900 plantes de marihuana a Riudoms

Publicat dimarts 07 de Juliol de 2020 18:29
  • ACN
  • Mossos d'Esquadra
  • Guardia Civil
  • Marihuana
  • Detenció

Desmantellen una plantació amb més de 900 plantes de marihuana a Riudoms, en un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra, i amb la col·laboració dels Vigilants Municipals de Riudoms. En l'operatiu s'ha detingut una persona, el principal investigat i responsable de la plantació, per un delicte de tràfic de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric.

La investigació va començar a principis d'any quan un pagès del poble va posar en coneixement de la Guàrdia Civil els problemes tècnics que estava patint a la seva finca en relació amb la fluctuació d'energia elèctrica.

Els agents van arribar a la conclusió que en alguna finca pròxima es podria estar cometent alguna il·legalitat relacionada amb el consum desmesurat d'energia elèctrica. A partir d'aquí, es va iniciar una investigació policial.

Durant el registre es va procedir al desmantellament de la plantació 'Indoor' de marihuana composta per 915 plantes, així com material i efectes que formaven part d'aquest complex i sofisticat sistema d'elaboració i cultiu de marihuana, com equips d'aire condicionat, extractors, filtres, focus i transformadors, segons informen fonts de la Guàrdia Civil.