Desmantellada una xarxa de distribució de droga a Tarragona

Publicat divendres 07 de Agost de 2015 22:41
  • ACN
  • Guàrdia Urbana
  • Droga
  • Guardia Civil

En un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona s'ha desmantellat aquest divendres una xarxa de distribució de droga a la ciutat. Els agents han registrat tres domicilis, dos al barris de Camp Clar i un al barri del Pilar, i han detingut quatre persones, dues de nacionalitat marroquí i dues de nacionalitat espanyola. Als habitatges han decomissat 450 grams d'heroïna, 620 grams d'haixix, i 53 grams de cocaïna. També s'ha trobat material per tallar, pesar i distribuir la droga, i diners. Els quatre detinguts seran passats a disposició judicial acusats dels delictes de tràfic de drogues i pertinença a organització criminal. Un d'ells està acusats de tinença il·lícita d'armes.

Va ser gràcies a la col·laboració ciutadana que la policia va tenir coneixement que en determinats domicilis dels barris de Camp Clar i el Pilar de Tarragona es podia estar traficant amb droga. Després d'una investigació, que ha durat dos mesos, aquest divendres agents de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona han registrat tres habitatges on han localitzat les substàncies estupefaents i també dues navalles, una pistola de descàrregues elèctriques, bàscules i 840 euros en efectiu. També han intervingut un vehicle. 

La investigació segueix oberta. La policia busca un home i una dona de nacionalitat espanyola presumptament implicats en aquesta xarxa.