Detinguda in fraganti una dona que acabava de sostreure la caixa enregistradora d’una empresa de Tarragona

Publicat dijous 16 de Maig de 2019 09:52
  • Tarragona Ràdio

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona per robar la caixa enregistradora d’una empresa de Tarragona. Segons informa el cos policial, els fets van tenir lloc el passat dia 13. Aquella tarda, els agents van desplaçar-se a una nau del Polígon Francolí quan van tenir coneixement que havia saltat l’alarma per un possible robatori.

Una vegada van arribar al lloc, els mossos van localitzar a l’exterior de la nau el responsable de l’empresa i van escoltar de l’interior com una dona no parava de donar cops de martell i cridava perquè li obrissin la porta. Acte seguit, els agents van obrir la porta i van localitzar un mall amb el qual la detinguda havia colpejat el pany, la paret i també havia trencat un interruptor. En l’escorcoll, els mossos van localitzar a l’interior d’una motxilla diverses monedes i bitllets dels quals la dona no va argumentar d’on els havia obtingut.

La visualització de les imatges de les càmeres de seguretat de l’empresa van incriminar la detinguda amb el robatori dels diners de la caixa enregistradora.

La detinguda, de nacionalitat espanyola, 29 anys i veïna de la ciutat, ha quedat en llibertat amb càrrecs. Acumula una vintena d’antecedents policials per delictes contra el patrimoni.