Detingut un home que intentava robar a l'interior d'un domicili de Bonavista

Publicat dimarts 14 de Gener de 2020 10:25
  • Tarragona Ràdio

La Guàrdia Urbana ha detingut un home que intentava robar a l'interior d'un domicili de Bonavista. Els fets han passat al voltant de les dues d’aquesta matinada. Una dotació de la Guàrdia Urbana ha estat requerida al carrer Cinc del barri de Bonavista on, segons algunes informacions, s'estaria produint un intent de robatori a l’interior d’un domicili.

Quan les dues patrulles desplaçades han arribat, els agents han escoltat un fort soroll a l'escala i, posteriorment, han vist tres homes que sortien corrents de l'immoble, un dels quals ha estat interceptat. Els policies municipals han comprovat que el soroll l'havien fet amb una eina pota de cabra localitzada a l'escala i presumptament utilitzada per intentar obrir la porta.
De fet, dues portes presentaven danys recents fets amb l'eina.

L'home, de 20 anys, veí de Tarragona, està acusat com a presumpte autor d’un delicte de
robatori amb força en grau de temptativa. La Guàrdia Urbana també ha detingut un home de 18 anys, veí d’Altafulla, que, pressumptament, venia droga a la plaça dels Natzarens de la Part Alta de Tarragona.

Els agents han detingut l'home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
El jove duia a sobre 60 euros i diferents paquets d’una substància, probablement marihuana.
Igualment, gràcies a les indicacions dels testimonis, els agents van trobar amagada una bossa més gran amb la mateixa substància, que el jove utilitzava
per guardar les dosis preparades per a la venda.