Detingut un jove a Tarragona per una estrebada a una dona gran i un robatori amb força

Publicat dilluns 13 de Novembre de 2017 11:58
  • Tarragona Ràdio

Detingut un jove a Tarragona per una estrebada i un robatori amb força. Els Mossos el van arrestar el passat dijous. És un home de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona.

El primer fet va tenir lloc el passat 13 d’octubre al barri la Granja. La víctima, una dona gran, es disposava a entrar a casa seva quan un jove es va acostar pel darrera, li va fer una empenta i li va prendre d’una estrebada la cadena d’or que portava posada.

Arran d’aquest fet, els mossos van obrir una investigació per tal d’identificar el presumpte autor. Així, després de diverses gestions amb la víctima, els agents van poder comprovar que el lladre ja havia estat detingut al setembre després de cometre dos robatoris amb violència mitjançant el mateix modus operandi de l’estrebada.

Mentre la investigació pel robatori amb violència estava en marxa, els mossos van obrir un segon cas que tenia com a element en comú l’autor. I és que el passat 1 de novembre, un veí de Tarragona va denunciar el robatori d’una bicicleta valorada en 2.700 euros.

Per tot plegat, els investigadors van detenir el jove aquest dijous. El detingut, que en els darrers tres mesos hauria comès tres robatoris amb violència i un amb força, va passar a disposició judicial divendres i va quedar en llibertat amb càrrecs.