Dia clau pel futur de Xavi Bartolo

Publicat dimarts 12 de Novembre de 2019 07:04
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Bernabé Barragán

Dia clau pel futur de Xavi Bartolo a la banqueta del Nàstic. Avui el Consell d’Administració decidirà si el tècnic continua o si hi ha un canvi d’entrenador per intentar reaccionar.

Hores complicades al Nàstic després de la derrota i decepció al camp del Badalona. De res va servir la xerrada del president amb la plantilla la setmana passada i veure la poca exigència que els jugadors van tenir en un tram important del partit del passat diumenge on van encaixar un gol al minut cinc que podien haver estat dos o tres.

El president i bona part de membres del Consell van tornar de Badalona molt enfadats i ahir ja van mantenir dues trobades. La primera abans del migdia i la segona després de la presentació de l’equip Genuine que es va fer a les tres de la tarda al pavelló del Club. En cap de les dues reunions hi va haver cap mesura definitiva que han quedat per avui. Primer per reunir-se amb el director esportiu Sergi Parés el principal defensor de la feina de Bartolo i una segona reunió del Consell que acabarà de decidir si hi ha relleu a la banqueta grana.

El club està preparat si ha de donar el pas de destituir a Xavi Bartolo, ja que fa dies que van arribant oferiments per part de diferents entrenadors per fer-se càrrec de l’equip. Els que de moment han transcendit han estat noms com Curro Torres, Pedro Munutis i Manolo Márquez, tot i que no són els únics.

Des de la plantilla que ahir va fer sessió de recuperació i que avui gaudeix de jornada de descans, veuen com perilla el lloc del seu entrenador i que hores d’ara no és segur tot i la ratificació fins a final de temporada que el Consell va dir la setmana passada. Dèiem que no és segur que demà sigui qui dirigeixi als granes en la primera sessió preparatòria per jugar diumenge a la Nova Creu Alta davant el C.E. Sabadell.

El segon capità de la plantilla, Bernabé Barragán, entén que hi hagi al punt de mira Bartolo, però no amaga que els culpables de la mala situació de l’equip són els jugadors.

La plantilla començarà a preparar demà el partit de diumenge a Sabadell. Partit que xiularà el valencià Fco. Javier Fernández Vidal.

Un partit pel que el club organitza viatge i tots els socis que vulguin desplaçar-se en bus ho podran fer al preu de 23€, preu que inclou el viatge i l’entrada al partit. També hi haurà preus reduïts per als socis menors d’edat o fills de socis.
Per aquest desplaçament si que es disposarà d’entrades individuals a les oficines del Nou Estadi per a tots els nastiquers que es desplacin en els seus propis mitjans. Les entrades es podran adquirir al preu de 15€ (adult), 5€ (de 8 a 17 anys). Mentre que els menors de 7 anys tenen l’accés de franc.

La sortida es realitzarà el mateix diumenge a les 14.30 h, des de la Imperial Tarraco; i a les 14.45 h, des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.