Dídac Nadal demana a l'alcalde que reconsideri la decisió de tancar els espais culturals quinze dies

Publicat dilluns 19 de Octubre de 2020 11:39
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

El portaveu de Junts per Tarragona i president d’ESPIMSA, Dídac Nadal, ha demanat a l’alcalde, Pau Ricomà, que reconsideri la decisió de tancar els espais culturals de la ciutat. Emplaça a Ricomà a rectificar i s’alinea amb la consellera de cultura de la Generalitat, Àngels Ponsa, que assegura que treballen per intentar revertir la decisió de l’ajuntament tarragoní.

En l’entrevista de portaveus de Tarragona Ràdio, Dídac Nadal, pensa que optar per tancar teatres i auditoris és un exemple de la que considera deriva d’ERC a la ciutat. Nadal està d’acord que les trobades i festes han afectat el control de la pandèmia però nega que la cultura hi hagi tingut a veure.

Critica que a Tarragona no s’hagi fet un control rigorós del que passava a les terrasses ni amb casos de ‘botellón’ a la ciutat.

Sobre els pressupostos municipals de 2021, Dídac Nadal ha explicat que encara no han mantingut converses formals amb el govern local. Admet que ha tingut contactes amb el conseller d’Hisenda, Jordi Fortuny, però que no s’han obert oficialment les negociacions.

El portaveu de Junts assevera que estan oberts a donar suport als comptes de 2021, sempre i quan assumeixin peticions clau com contemplar ajudes pels sectors més damnificats a la ciutat per la covid-19.