Dídac Nadal (PDECAT) diu que a Tarragona "no hi ha alcalde"

Publicat dimecres 13 de Juny de 2018 12:20
  • Laura Casas
  • PDeCAT

Dídac Nadal denuncia que el govern municipal ha incomplert de manera flagrant els compromisos electorals. El portaveu i candidat del PDECAT diu que al tercer any de l’actual mandat la majoria de projectes anunciats no han prosperat. Posa com a exemple el desplegament de la policia de barri, reactivar la Tabacalera, el projecte del Banc d’Espanya o el de la Colònia Tarraco. De fet, explica, de les 361 mocions aprovades en aquest temps, només 8 s’han acomplert.

Nadal pensa que el més greu és que no s’hagi apostat pel manteniment dels barris i diu que cal amb urgència un pla de xoc que arribi a tots els racons de la ciutat. El portaveu del grup municipal del PDECAT sosté que tot plegat el porta a pensar que, hores d’ara, a Tarragona no hi ha alcalde.

Dídac Nadal lamenta que Josep Fèlix Ballesteros s’ho jugui tot a la carta Jocs Mediterranis. Pel que fa a la candidatura a les municipals de l’any vinent, Nadal ha desvetllat que preparen una llista amb més dones que homes i d’un perfil jove i gent del partit. Amb tot no aclareix si es presentaran sota la marca PDECAT o sota alguna altra fórmula, fet que, diu, no li preocupa. Explica Nadal que ell pensa en un projecte centrat en Tarragona sense obviar la situació política general.