Dinosaures animats i de mida real s'exposaran a la TAP del 19 al 27 de gener

Publicat divendres 11 de Gener de 2019 12:36
  • Tarragona Ràdio
  • Miguel González

Dinosaures animats i de mida real s'exposaran a la Tàrraco Arena Plaça en una mostra que arribarà del 19 al 27 de gener.
Fins a 22 figures animatròniques revestides de làtex i impulsades per energia pneumàtica, hidràulica i elèctrica gairebé cobraran vida per donar-se a conèixer entre el públic familiar que visitarà la mostra.
Exemplars com el tiranosaure Rex, el velociraptor o el diplodocus formaran part d'una mostra que es complementarà amb panells informatius, un documental pedagògic sobre l'espècie o un terrari on els nens podran jugar a ser paleontòlegs al més pur estil Jurassic Park.
Un dels responsables del Tour, Eneko Velasco, ha avançat a Tarragona Ràdio que més d'un miler de persones ja han comprat l'entrada anticipada per assistir a l'exposició. Velasco assegura que és una activitat per gaudir en família i que les figures deixen els més menuts bocabadats.
El Dinosaurs Tour obrirà portes el proper dissabte 19 de gener. S'hi estarà, a la Tàrraco Arena Plaça, fins diumenge 27 de gener, en horari de matí i tarda.
les entrades tenen un preu de 8 euros i es poden comprar a les mateixes taquilles de la TAP o per Internet a www.dinosaurstour.com.