Disc 45 i la seva Leyenda de Siam guanyen la Disfressa d'Or 2020

Publicat diumenge 16 de Febrer de 2020 21:57
  • Tarragona Ràdio
  • Disfressa d'Or

La comparsa Disc 45, amb una proposta sobre la "Leyenda de Siam", ha guanyat la Disfressa d'Or d'aquest 2020. Ha estat l'encarregada de tancar les actuacions a concurs a la gala que aquest diumenge ha aplegat més de 3000 persones a la Tarraco Arena Plaça.
La comparsa del barri de Sant Salvador ha obtingut el primer guardó del certamen amb 800€ per una proposta espectacular d'estil hindú amb vestits on hi predominen els colors verds i dorats. Una de les seves integrants, Paula Garrido, explicava emocionada a Tarragona Ràdio que han rebugt el premi amb sorpresa i amb ganes de gaudir de la festa.

La segona posició ha estat per l'Escola de dansa i comparsa Grup Aerodance, que ha presentat la disfressa "Después del Apocalipsis". Cristina Folch, membre de la comparsa, destaca la posada en escena, que busca recrear la fi del món.

La Disfressa d'Or, un dels actes més esperats del Carnaval de Tarragona, s'ha celebrat un any més a la Tarraco Arena Plaça, en la seva 21a edició.  La gala ha arribat amb novetats pel que fa a la posada en escena. Els noms de les comparses guanyadores no s'han anunciat com altres anys i han aparegut en unes pantalles a banda i banda de l'escenari, mentre els representants de les 15 colles eren a dalt. Al final, han actuat plegades per tancar l'espectacle a la TAP.

La gala ha estat presentada per la vedet catalana 'La Megapubilla', interpretada per l'artista Eduard Molina.