Dos detinguts a Campclar en una operació conjunta de la Urbana i Mossos contra el narcotràfic

Publicat divendres 03 de Juliol de 2020 14:11
  • Tarragona Ràdio

Guàrdia Urbana i Mossos han detingut una home i una dona en una operació contra el narcotràfic a Campclar. Tenen 20 i 44 anys respectivament, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns del municipi, i l’arrest ha tingut lloc aquesta passada matinada. 

Arran de la investigació efectuada pels agents de la Unitat de Delinqüència  Urbana de la Guàrdia Urbana de Tarragona per tràfic de drogues, aquesta matinada s’ha realitzat l’entrada i registre de dos pisos, un al carrer Riu Brugent i un altre al carrer Riu Llobregat. Quatre patrulles de cada cop han efectuat l’operació conjunta amb l’entrada als dos pisos. Un servia com a punt de venda al detall mentre que l’altre immoble feia les funcions d’emmagatzematge, pesada i distribució en dosis per a la posterior venda al detall.

Es dona el cas que durant el confinament, aquests punts de venda de droga van generar malestar entre els veïns pel degoteig de persones que se saltaven el confinament per adquirir la droga. Això va propiciar nombroses vigilàncies i intervencions per part dels agents d’ambdós cossos policials.

En l’actuació s’han decomissat tres telèfons mòbils, dues bàscules de precisió, uns 55 grams d’heroïna, 6 grams de cocaïna, 70 plantes de marihuana i 405€ en efectiu. Els detinguts, ella amb dotze antecedents policials i ell amb un, passaran durant les properes hores a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.