Dos detinguts en una operació contra el tràfic d'heroïna a petita escala a Tarragona

Publicat dimarts 01 de Juliol de 2014 19:33
  • ACN
  • Droga
  • Guàrdia Urbana
  • Guardia Civil

La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana han detingut un home i una dona al barri de Camp Clar de Tarragona per un presumpte delicte contra la salut pública, concretament per tràfic d'heroïna a petita escala. La investigació va començar a finals de maig, a conseqüència del desmantellament d'altres punts de venda d'aquest estupefaent. Aquelles operacions van permetre descobrir un altre punt de venda al barri de Camp Clar, on ara han tingut lloc les detencions. Els agents van constatar que moltes de les persones que presumptament hi compraven droga ja eren usuàries d'un punt de venda desmantellat anteriorment. A més de les detencions, la policia dóna aquest nou punt de distribució per desmantellat.

Després de recollir la informació, el jutge va autoritzar l'entrada al domicili. En el moment de l'entrada, un operatiu en el qual van participar una trentena d'agents dels dos cossos amb ajuda del gos detector de drogues, hi havia a dins les dues persones que van ser detingudes.

També es van comissar 38 dosis d'heroïna i 29 de cocaïna que estarien a punt per a la venda, segons la policia. A més, es van trobar 300 euros en bitllets petits, que els cossos de seguretat atribueixen a la venda d'estupefaents, telèfons mòbils i documentació que la policia relaciona amb el delicte.

Els detinguts són una dona de 52 anys i un home de 20, tots dos de nacionalitat espanyola. La policia subratlla que la dona té antecedents per fets similars.