Dos operaris rescatats pels Bombers a més de 100 metres d’altura a Ferrari Land

Publicat divendres 09 de Febrer de 2018 08:03
  • Tarragona Ràdio

Dos operaris rescatats pels Bombers a més de 100 metres d’altura, a la part alta de l’accelerador vertical de Ferrari Land, el 'Red force'. 

Es va espatllar l’elevador automàtic de l’atracció que els havia de tornar a terra, segons una informació que avançava el Diari de Tarragona, i que han confirmat els Bombers de la Generalitat.

Els fets han passat a les 19:45 hores de la tarda d’aquest dijous. Els dos operaris van estar-se unes tres hores a més de 100 metres, estaven tranquils, però mullats i amb símptomes lleus d’hipotèrmia, donades les baixes temperatures d’ahir.

Per causes desconegudes, el muntacàrregues que utilitza el personal del parc per pujar a la zona alta de l’accelerador vertical s’ha espatllat, i ha deixat els dos treballadors sense poder baixar a terra. Quatre dotacions dels Bombers es van traslladat al lloc per socórrer els operaris atrapats. Els GRAE, van començar a les 21:30 hores els treballs de rescat per baixar els dos treballadors subjectats amb cordes a partir d’una gran grua. Els van poder rescatar sans i estalvis.