Dues manifestacions de signe contrari tindran lloc a Tarragona en el Dia de la Constitució

Publicat dijous 05 de Desembre de 2019 10:33
  • Joan Mercadé

Dues manifestacions de signe contrari tindran lloc a Tarragona aquest divendres 6 de desembre amb la Constitució com a tema principal en el seu 41è aniversari. Societat Civil Catalana ha convocat una concentració a la plaça de la Constitució de Bonavista i l’ANC es manifestarà a la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona.

La plataforma unionista farà un “homenatge” a la Constitució. En aquest marc, “tot i les amenaces rebudes per part de grups radicals independentistes”, l’entitat ha anunciat que “no es deixarà intimidar i exercirà el seu dret a defensar la convivència i la democràcia on sigui necessari”.

L’ANC, en contraposició, demana portar “impressions de temes relacionats amb la Constitució”, la qual consideren una farsa, per “passejar-los i deixar-los al seu lloc”. A través de les xarxes socials, la plataforma independentista ha demanat portar uns quants articles de l’ordenança perquè “abans de defensar-la, cal llegir-la”.

La concentració de Societat Civil Catalana serà a les 12 del migdia a la plaça de la Constitució de Bonavista, mentre que la de l’ANC serà a les set de la tarda a la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona.