Dues persones han mort aquest cap de setmana a les platges tarragonines

Publicat dilluns 01 de Setembre de 2014 07:05
  • Platges
  • ACN (Laia Poblado)

Dues persones han mort aquest cap de setmana a les platges tarragonines.

Diumenge una banyista de 48 anys perdia la vida a la platja Vilafortuny de Cambrils. La víctima, de nacionalitat espanyola moria poc abans de les tres de la tarda.

Uns banyistes van alertar als socorristes que hi havia una dona surant a l'aigua. L’ha van rescatar inconscient i li van practicar les primeres maniobres de reanimació fins l'arribada de l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques. Els professionals del SEM van continuar amb les maniobres sense èxit. En aquell moment onejava la bandera verda a la platja i les condicions del mar eren òptimes per poder banyar-se.

El segon ofegament es produïa dissabte, quan un home de 74 anys moria a l'espigó del Port de Salou, al costat de la platja de Llevant. Gaspar del Hierro, responsable d'un negoci d'activitats aquàtiques a peu de platja, explicava com ell mateix, amb una moto d'aigua, havia tret la víctima del mar i, ja a la sorra, va començar a reanimar-la abans que arribessin els socorristes. Aquest testimoni dels fets, comentava que la zona on hi va haver l'incident és especialment perillosa. 

Amb aquestes, ja són disset les persones que han mort aquest estiu mentre estaven a les platges catalanes.