Eduard Boada protagonitza un documental que repassa la seva empremta a Tarragona

Publicat dimecres 28 de Agost de 2019 12:22
  • Tarragona Ràdio
  • David Aymerich
  • Arnau Montreal
  • Can Boada

El documental ‘La mida del temps’ que repassa el mestre de l’entrepà i pregoner de Santa Tecla, Eduard Boada, s’estrenarà el 15 de setembre. El projecte a càrrec de David Aymerich, Mireia Pallejà i Javier Barón presenta al cèlebre restaurador tarragoní a través de vuit entrevistes on es mostra l'empremta que ha deixat a la ciutat amb el seu local Can Boada.

El treball s’ha rodat al mateix local i també en diferents localitzacions emblemàtiques de la ciutat, com la Catedral o la plaça del Rei. Els entrevistats que donaran testimoni van des del fotògraf Pep Escoda, l’escriptora Margarida Aritzeta fins a l’exalcalde Josep Fèlix Ballesteros.

El director de ‘La mida del temps’, David Aymerich, ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio que els valors que volien transmetre amb el documental eren delicadesa i tacte amb una figura històrica per la ciutat com és l’Eduard Boada.

Ayhe Productions fa la producció del projecte i també han col·laborat TAC 12, l’Ajuntament de Tarragona i Tarragona Film Office, juntament amb dos alumnes del Cicle Superior d’Audiovisuals de l’institut Pere Martell.

‘La mida en el temps’ s’estrena el 15 de setembre a dos quarts de vuit de la tarda a l’Antiga Audiència en el marc de Santa Tecla. La projecció serà d’entrada gratuïta fins omplir aforament. Qui no pugui assistir, també s’emetrà a TAC12 el dia del pregó, el dissabte 21.