Eduard Boada serà el pregoner de Santa Tecla 2019

Publicat divendres 11 de Gener de 2019 10:44
  • Laura Casas
  • Santa Tecla

Eduard Boada serà el pregoner de Santa Tecla 2019. El mestre dels entrepans accepta la proposta de l’Ajuntament després de l’èxit de la campanya per Twitter de les últimes hores. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el visita aquest divendres per formalitzar la petició i fer-la arribar a l’àrea de Festes perquè la tiri endavant.

Josep Fèlix Ballesteros celebra la mobilització ciutadana perquè Eduard Boada sigui l’encarregat de pronunciar el pregó de les festes d’enguany. En declaracions a Tarragona Ràdio ha destacat que supera amb escreix el que es pot demanar a un pregoner i ha recordat algunes coincidències que el fan especial.

La proposta havia sorgit a les xarxes socials durant el matí d’aquest dijous després que diversos tuitaires fessin servir l'etiqueta #boadapregoner, fent referència al desig expressat per alguns usuaris. La consellera de Cultura i Festes, Begoña Floria, ja va dir que els semblava una proposta magnífica i que li farien arribar de manera formal.

Eduard Boada va passar pels micròfons de Tarragona Ràdio aquesta mateixa setmana. El mític establiment va tancar portes ara fa uns mesos després que Boada, als 77 anys, es veiés afectat per una malaltia a l'esquena.

L’Ajuntament va concedir al seu local el diploma al Mèrit Cultural.