Educació preveu lliurar les claus de la nova Escola Arrabassada a finals de curs

Publicat dijous 05 de Setembre de 2019 12:55
  • Laura Casas

Pel que fa a les construccions escolars, el curs començarà amb dos nous instituts escola. Es tracta del Teresina Martorell del Vendrell i el nou IE Montsant, a Cornudella del Montsant.

Durant aquest estiu també s’han iniciat un programa d’actuacions de millora en diferents centres públics que s’acabarà d’executar en el transcurs d’aquest 2019 i que implica fins a 29 actuacions pressupostades en 2,3 MEUR.

Al marge d’aquestes obres d’adequació, hi ha en marxa treballs de construcció de nous edificis. És el cas de l’Escola l’Arrabassada. El director dels Serveis Territorials d’Educació, Jean Marc Segarra, explica que per contratemps propis d'aquestes actuacions, els treballs s'endarreriran una mica. Ara, la previsió és poder lliurar les claus a finals de curs per preparar el trasllat i que el centre es pugui activar de cara al proper curs, tal i com s’ha anunciat. A partir de llavors es treballarà en el pre-projecte per integrar el solar del costat i que l’Arrabassada pugui esdevenir institut escola.

També durant aquest curs hi ha 4 construccions aprovades per acord de Govern: l’Escola Teresa Godes i Domènech del Montmell, l’Escola de Maspujols, l’Institut Miami de Mont-roig del Camp i la gran rehabilitació de l’Escola Els Ganxets de Reus, que es traslladarà a l’antiga Escola Ciutat de Reus.