El jugador del Vòlei SP i SP Isaac Valiño inicia el procés de recuperació

Publicat dimecres 13 de Gener de 2021 06:39
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez


Isaac Valiño (Jugador SPSP)

Des de la edició de la Copa Principe de la passada temporada , el jugador està vivint un autentic via crucis amb les lesions i molèsties tant al genoll esquerra com l’ espatlla . tot va començar justament forçant la seva reaparició quan encara no estava a punt d’ un contratemps.

A partir de aquest moment totes han estat adversitats, l’ última en el primer partit d’ enguany i a casa, quan no va poder acabar el partit, fins a les hores es troba apartat de les pistes.

Valiño ha explicat en declaracions a Tarragona Ràdio que no es posa data de retorn. És clar alhora de assegurar que fins ara a anteposat els interessos de l’ equip al seu i que aquest escenari ara canviara m, i que vol posar fi als problemes que té a nivell físic.

Un dels jugadors més importants en els últims anys ja ha donat un pas endavant , però el passat més recent li ha servit per a no fixar una datà de retorn. Ha explicat com està actualment l’ espatlla que li està fent patir més del compte.

Admet que molts cops durant aquest període de baixa s’ ha sentit sol, però afirma que té molta força per deixar enrere el més aviat possible aquesta mala època que està passant.