El bàsquet de Tarragona està d'enhorabona

Publicat divendres 22 de Maig de 2020 08:08
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Isaac Sepulveda (CB Teresianes)

La Federació Catalana de Bàsquet ha confirmat a banda de l’ascens del TGN Bàsquet a Copa Catalunya Femenina fins a cinc ascensos més a categories superiors pel bàsquet de la ciutat. És el cas del  Bàsquet Teresianes masculí que ha aconseguit l’ascens a Segona Catalana, la Salle de Tarragona femení que ha assolit ascens a Segona Catalana, categoria en la que també hi podria accedir l’ADT femení. A Tercera Catalana ha pujat el segon equip femení del CBT i el primer equip resta a l’espera de conèixer si pot accedir a Primera Catalana. Dos ascensos més a Tercera Catalana masculina són els que han aconseguit el Sant Pere i Sant Pau i la Salle de Tarragona.

De l’ascens del Bàsquet Teresianes n’hem parlat amb el seu directiu Isaac Sepúlveda, qui ha destacat el lideratge del seu equip gairebé tota la temporada.

Tot i no haver pogut assolir aquest ascens a la pista com era desitjat per part de tota l’entitat a causa de la situació generada per la pandèmia, el conjunt dirigit per Pere Freixas ha fet mèrits suficients per pujar.

Sepúlveda parla en els següents termes sobre el que suposa aquest èxit esportiu. 

D’aquesta manera les Teresianes aconsegueix un dels grans objectius de la temporada amb el seu primer equip.