El Bouquet Festival també arribarà al Serrallo en la seva sisena edició

Publicat dimecres 16 de Maig de 2018 13:57
  • Laura Casas

El Bouquet Festival també arribarà al Serrallo en la seva sisena edició. De fet, al Teatret s’hi farà el primer dels sis concerts programats. Tindrà lloc el 15 de juny i anirà a càrrec del Trio Montsant, acompanyat per una parella de ball. La Casa Canals, durant el concurs de Focs Artificials, i el claustre del Seminari acolliran altres de les propostes d’enguany d’un festival que també s’inclou en l’agenda cultural dels Jocs Mediterranis.

El Bouquet Festival programa concerts d’estils variats que van dels tangos i ball, jazz i clàssic passant pel flamenc. Com és habitual, els espectacles consten d’una primera part de música i, en acabar, hi ha una part gastronòmica lligada a la tradició de fer el vermut.

La directora del festival, Maria Parra, destaca que és una edició especial perquè s’intensifica la relació amb el mar amb la incorporació del Teatret del Serrallo com a escenari de dos dels concerts. 

22 Strings Quartet, Alquímia Flamenc, Isabel Villanueva & Maria Parra, Xavier Pié amb Macc i Agartha Flamenco Mediterráneo completen el programa d’aquesta sisena edició. Les entrades pel Bouquet Festival ja es poden comprar a www.tarracoticket.cat al preu de 20 euros per adults i 10 euros per a infants d’entre 6 i 12 anys.