El CaixaForum de Tarragona aposta per les experiències orientals de cara a l'estiu

Publicat dimarts 30 de Juny de 2020 18:48
  • Joan Mercadé

El CaixaForum presenta les activitats d’estiu amb un assortiment de sensacions i experiències que agradaran a infants i joves. Les propostes van des dels 6 als 16 anys i la més duradora serà fins al dia 14 de febrer de 2021. Les tres activitats principals seran l’exposició ‘Faraó. Rei d’Egipte’ i els tallers ‘Veus i ritmes de l’Orient’ i ‘Torres que graten el cel’.

L’encarregada de presentar-les ha estat la directora de CaixaForum Tarragona, Glòria Oliver, qui ha passat pel Matí de Tarragona Ràdio per presentar les activitats que es faran a l’espai, adreçats als més petits i amb la finalitat d’experimentar amb els tallers.El taller ‘ Veus i ritmes de l’Orient’ es focalitzarà en els sons i la cultura oriental i els assistents exploraran la percussió corporal i, amb ella, conceptes com la rítmica, la coordinació, la lateralitat, l’atenció o la capacitat de treballar en grup. Es farà del 6 al 10 de juliol a les 10 del matí i hi podran assistir nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

L’altra activitat experimental que presenta el CaixaForum és ‘Torres que graten el cel’, que com el seu nom indica, es treballarà el disseny i la construcció de gratacels a partir de peces encunyades. Es farà de dilluns a dijous durant deu dies, del 13 al 23 de juliol.

Finalment, també hi haurà l’exposició ‘Faraó. Rei d’Egipte’ on es podran veure peces de l’antic Egipte, així com aprofundir en la figura del faraó per conèixer com eren i quines eren els seus costums.