El Carnaval de Tarragona treu el nas amb la sempre espectacular Disfressa d'Or

Publicat divendres 14 de Febrer de 2020 08:22
  • Miguel González
  • Carnaval

El Carnaval de Tarragona arrenca aquest cap de setmana amb un dels actes més destacats: la Disfressa d’Or. L’espectacle, que repeteix format i es queda a la Tarraco Arena Plaça com els darrers cinc anys, arriba als seus 21 anys i ho fa amb novetats pel que fa a la posada en escena i sorpreses amagades.

El show arrencarà a dos quarts de vuit del vespre de diumenge amb una durada més curta que en edicions anteriors. En total, 15 comparses competiran per endur-se el guardó a la disfressa més espectacular del Carnaval.

La gala la presentarà la vedet catalana 'La megapubilla' interpretada per l'artista Eduard Molina. El director artístic de la Disfressa d’Or, Jordi Viñolas, ha avançat a Tarragona Ràdio que hi haurà novetats en la posada en escena, concretament en el moment d'anunciar els guanyadors. Viñolas explica que s'ha millorat la resistència de l'escenari de la TAP i es marca com a repte que les 15 comparses acabin fent una actuació conjunta.

L'espectacle aplega prop de 3.000 persones. Encara queden algunes entrades a la venda. Es poden comprar a www.tomaticket.es.