El casal d'estiu Saavedra, suspès perquè un membre de l'equip de l'escola ha estat en contacte amb un positiu

Publicat divendres 10 de Juliol de 2020 17:33
  • Ajuntament de Tarragona
  • Casals d'estiu
  • coronavirus
  • Tarragona
  • Tarragona Ràdio

El casal Saavedra de Tarragona ha suspès les activitats d’estiu perquè una persona de l’equip de l’escola ha estat en contacte estret amb un positiu de coronavirus. Aquesta persona està en confinament domiciliari i se li practicarà un test PCR per confirmar si ha estat infectada.

Es tracta d’una mesura de prevenció, tal com estableix el protocol de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona que organitza casals d’estiu.

En un comunicat, l’Ajuntament de Tarragona ha informat de la suspensió de les activitats fins a nou avís i també ha matisat que la persona que està en confinament no és de l’equip de lleure del casal i que, per tant, no havia tingut contacte amb els infants. No obstant això, aquesta persona forma part del centre educatiu i, per precaució, s’han suspès les activitats a l’espera dels resultats.

Des de Prevenció de Riscos Laborals de l’Ajuntament s’ha avisat al departament d’Educació de la Generalitat que és el titular del centre escolar.

De la mateixa manera, es recorda a la ciutadania que facin servir les mascaretes, que mantinguin les distàncies i que es netegin sovint les mans.