El CBT creu que si s’allarga el confinament la FEB podria donar per finalitzada la lliga EBA

Publicat dijous 19 de Març de 2020 10:45
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Jacint Rodríguez (President CBT)

El Club Bàsquet Tarragona creu que si s’allarga el confinament la FEB podria donar per finalitzada la lliga EBA. El president de l’Ibersol CBT, Jacint Rodríguez així ho ha explicat a Tarragona Ràdio.

Rodríguez, té clar que ara cal deixar passar aquest primer període de confinament i aturada de les competicions, però que en cas d’haver d’allargar les mesures com sembla que podria passar, serà quan aleshores s’hauran de prendre decisions de que fer amb la competició.

El president del CBT, creu que la FEB té damunt la taula dues alternatives, donar per finalitzada ja la competició sense ascensos ni descensos, o una segona en que quedin pendents de jugar les fases d’ascens i descens amb l’actual classificació. 

Jacint Rodríguez, també ha explicat les mesures que s’han adoptat des del club com a pautes a seguir per els jugadors i jugadoras a banda dels tècnics.

Mentrestant al futbol, els clubs de la 2ªB entre ells el Nàstic podrien aplicar un ERTO, un expedient de regulació temporada d’ocupació a les seves plantilles mentre no hi hagi activitat esportiva, segons informava aquest dimecres Catalunya Ràdio. Aquesta és una primera valoració que es vol posar a la taula de negociació amb la RFEF i el sindicat de futbolistes, l’AFE. 

I e

En vòlei, el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau encara no coneix si la Federació donarà per finalitzada la competició com si va fer a la Superlliga 1 tant masculina com femenina. El termini d’ahir a les dues del migdia va acabar sense acord i segons apunta la presidenta de la Federació Catalana, Maribel Zamora hi ha divergències entre els clubs i de moment s’ha posposat la decisió definitiva. Recordem que ahir el president del SPiSP Alfonso Periañez ja ens explicava que la postura dels tarragonins era donar per finalitzada la lliga regular.

I e