El CBT fa oficial la tornada d'Adrià Duch

Publicat dijous 30 de Juliol de 2020 18:16
  • Joan Mercadé

El Club Bàsquet Tarragona fa oficial el fitxatge d’Adrià Duch per una temporada. El jugador castellonenc torna a Tarragona després d’estar un any al CB Pardinyes de la lliga LEB Plata. Les negociacions han estat senzilles amb el club per la predisposició que sempre ha demostrat per tornar a Tarragona.

El jugadors s’ha mostrat satisfet de tornar al CBT en una categoria superior a quan ell hi va estar, fa una temporada. Els dos anys que Duch va passar a Tarragona van ser a EBA i ara celebra que pugui tornar amb l’equip en una categoria superior. El nou jugador del CBT té clar el primer que farà quan torni a Tarragona: tirar un triple al Pavelló del Serrallo, fet que ha trobat molt a faltar. 

Les negociacions han estat fàcils amb el club i l’entrenador, Berni Álvarez. Per Duch, ha estat molt fàcil per la bona predisposició de totes les parts, ja que tenien ganes de retrobar-se. El jugador firma per un any, situació normal en els contractes al bàsquet i que no és perquè no vulgui seguir més temps a Tarragona

La Federació ja ha fet oficial les composicions dels grups a la categoria EBA i LEB Plata. El CBT competirà al grup Est amb els altres equips catalans, mentre que l’ADT jugarà al grup C amb el CB Valls i el CB Salou.