El CBT jugarà contra el Navarra el dissabte 30 de gener

Publicat dilluns 11 de Gener de 2021 18:23
  • Joan Andreu Pérez


Berni Álvarez (Entrenador CBT)

El CBT ha fet oficial que el partit contra el Navarra es jugarà el dissabte 30 de gener a les vuit del vespre. Així doncs, el conjunt del Serrallo recuperarà un dels dos partits que es van suspendre pel positiu del Gran Canaria, el qual els va obligar a parar l'activitat. Es seguirà la condició imposada per la Federació Espanyola de Bàsquet, la qual va demanar que els partits ajornats per la situació de la Covid-19 es disputin en el transcurs de les 3 proximes setmanes.

El cap de setmana del 29, 30 i 31 de gener ja estava estipulat com el període per recuperar partits que s'hagin hagut de suspendre. L'entrenador del CBT, Berni Álvarez, ja va avançar a Tarragona Ràdio que l'últim cap de setmana de gener es disputaria un dels dos partits pendents que tenen els blaus. L'altre, contra el Benicarló, es disputarà entre setmana. 

Fins a les suspensions dels partits davant el Benicarló i el Navarra, els de la nostra ciutat no havien tingut cap situació adversa. Els va arribar en un moment dolç a nivell esportiu i amb la millor ratxa de resultats de la temporada a la LEB Plata

Els tarragonins han entrenat de nou aquest dilluns. Es preparen per tornar a jugar a casa coincidint amb l'inici de la segona volta. La primera, i a l'espera dels dos partits que hi ha pendent, s'ha acabat amb un balanç de 5 victòries i 6 derrotes.