El CBT, pel primer partit de tres seguits al Serrallo

Publicat divendres 11 de Octubre de 2019 10:35
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

Els blaus s'enfrontaran a les 19.00 hores de demà dissabte al JAC Sants amb el repte de mantenir la ratxa victoriosa i encetar el primer dels tres partits que jugaran al Pavelló del Serrallo de forma consecutiva amb triomf.

Els tarragonins, que volen aprofitar aquesta sèrie d' encontres que jugaran com a local, per consolidar-se en la zona alta de la classificació. El primer rival serà un equip que ocupa la desena posició de la lliga amb un balanç d'una victòria i dues derrotes. El triomf, aconseguit la setmana passada, sembla haver donat aire a un Sants que no va iniciar amb bon peu la lliga: Va perdre els dos primers partits de forma contundent, en el darrer es va refer guanyant de 30 a l'Olivar.

Han fitxat un parell de jugadors des de principis de temporada i tenen la base de jugadors de la campanya anterior segons a dit Berni Álvarez, tècnic dels blaus.

El jugador del Sants Pablo Beiran és l'home més destacat de l'equip que dirigeix Albert Gómez amb 22 punts, 14 rebots i 4 assistències, gaudint de 34 de valoració en les tres primeres jornades.. La parella Abraham Hormigo i Marc Garcia seran els encarregats de dirigir l'encontre.