El CBT pendent de la FEB

Publicat dimecres 01 de Abril de 2020 08:43
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Jacint Rodríguez (President CBT)

L’Ibersol Club Bàsquet Tarragona continua esperant la decisió de la Federació Espanyola de Bàsquet respecte el futur de la competició.

A dia d’avui l’ens federatiu vol esperar que acabi aquest allargament de l’estat d’alarma per decidir si hi ha temps per tornar a la normalitat i poder finalitzar les lligues. Aquest és el primer desig de la FEB, o per contra haurà de prendre altres alternatives com ja ha fet la Federació de Voleibol qui ha donat per acabada la lliga regular. 

El president de l’Ibersol Club Bàsquet Tarragona Jacint Rodríguez, en declaracions a Tarragona Ràdio, diu que la FEB ara ja té les inquietuds dels clubs damunt la taula per prendre la decisió més adient davant aquests moments d’incertesa. 

Recordem que a manca de cinc jornades per acabar la lliga regular EBA, els blaus són líders amb tres victòries d’avantatge respecte el segon al que li tenen el bàsquet averrage guanyat després de jugar el partit de la primera volta, tot i que encara s’ha de jugar el de la segona al  Serrallo i per tant, ara estan a dues victòries d’aconseguir matemàticament el passaport per jugar la fase d’ascens a la LEB PLATA.