El CBT supera el Castelldefels i torna a somriure al Serrallo

Publicat diumenge 26 de Gener de 2020 12:25
  • CBT
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio

La jornada 16 de la Lliga EBA ha deixat sobre la taula dues victòries i una derrota, el millor registre possible al qual podien accedir els tres representants del Camp de Tarragona tenint en compte que dos s’enfrontaven entre ells. Ha estat el cas del duel entre el Club Bàsquet Valls i el Club Bàsquet Salou que s’ha acabat enduent el conjunt de l’Alt Camp per 70 a 61. Pel que fa al líder, l’Ibersol Club Bàsquet Tarragona ha tornat a sumar una victòria davant el seu públic després de dues ensopegades consecutives. Triomf davant el Castelldefels (66-53) per mantenir, com a mínim, el partit de diferència respecte al segon classificat.


Els homes dirigits per Berni Álvarez s’han imposat per 66 a 53 al Castelldefels per sumar el segon triomf seguit i oblidar les dues darreres ensopegades lluny del Serrallo. Ambdós conjunts han encetat el partit amb força encert de cara a cistella, anotant un 26-17 que deixava entreveure un encontre amb un marcador força contundent. Malauradament per a l’espectacle, això no ha estat així. L’anotació d’ambdós equips ha decaigut a menys de la meitat dels primers deu minuts i un pobre 12 a 7 per al CBT ha deixat el 38 a 24 al temps de descans.


La tònica anotadora per als visitants es mantindria en el tercer quart amb només nou punts marcats, mentre que el CBT tornava a anotar més d’una vintena de punts (22) per sentenciar el matx amb un 60 a 33 que quedaria maquillat en el darrer quart amb un parcial de 6 a 20 a favor dels visitants. Finalment, 66 a 53 per sumar la tretzena victòria de la temporada i seguir, una setmana més, líders en solitari del grup C-B de la Lliga EBA.