El CBT tanca la plantilla amb la renovació de Joan Sorolla

Publicat dimecres 14 de Agost de 2019 08:16
  • Jordi Blanch
  • Esports


Joan Sorolla

Deu jugadors formen l’equip de la lliga EBA que una temporada més sota les ordres de Berni Álvarez començarà a caminar el proper dilluns.

Sorolla s’afegeix a la llista de renovacions de l’Ibersol CBT de la temporada 2019/20. El pivot tortosí seguirà creixent com a jugador a les files del conjunt del Serrallo.

Sorolla assegura que la seva renovació “és un pas més en la meva etapa com a sènior. Treballaré per guanyar-me més minuts a pista i ajudar l’equip”.

Pel que fa a la temporada que en breu s’inicia, el jove jugador espera “poder estar al capdavant com l’any passat, però anant partit a partit. Defensem el títol de Lliga EBA del nostre grup i això és un plus de motivació”, finalitza.

Amb la renovació de Joan Sorolla, el Club Bàsquet Tarragona dona per tancada la plantilla. Vuit renovacions i dues incorporacions formen part del Club Bàsquet Tarragona 2019/2020. Sorolla s’uneix a Torres, Mbaye, David Fernández, Dani Fernández, Dani Tugores, Jaume Zanca i Joan Güixens, vuit continuïtats que se sumen als retorns de Rubén Llanos i Jordi Barberà.