El CBT vol confeccionar un planter competitiu a LEB Plata mantenint el bloc d'aquests dos anys

Publicat dimarts 23 de Juny de 2020 19:58
  • Joan Mercadé

L’entrenador del Club Bàsquet Tarragona, Berni Àlvarez, diu que treballen per confeccionar un planter que pugui competir a LEB Plata, mantenint gran part del bloc que ha quedat primer de la seva conferència aquest any. Per a ell, a l’equip li correspon estar a la LEB Plata pel bon nivell dels seus jugadors i pel rendiment sobre la pista.

La plaça a la LEB Plata és un pas endavant si finalment es pot aconseguir. Per Álvarez, el simple fet de merèixer-ho esportivament ja els dóna molta energia per seguir endavant i treballar pel futur dels jugadors joves.

L’entrenador creu que els jugadors del CBT estan a un nivell per fer un pas més, com seria pujar de categoria. El club ja ho està fent, amb la creació del segon equip amb plaça a Copa Catalunya, fet que ajudarà al desenvolupament dels jugadors de la casa. “L’equip ha d’estar a la LEB Plata perquè és el què li correspon i perquè els jugadors s’ho han guanyat sobre la pista.”, ha afirmat Berni Álvarez.

Pel que fa a la planificació de la següent temporada, l’entrenador es manté a l’espera de què acabarà passant. Depenent de la categoria en la qual jugui l’equip, el planter serà un o l’altre. Ara mateix, en paraules seves, la il·lusió fa pensar en una confecció de l’equip pensant en LEB Plata, però mantenint la base que tenien fins ara.

La clau seria mantenir el bloc que ha competit tan bé aquestes dues darreres temporades per donar continuïtat al projecte i afegir-hi entre tres o quatre incorporacions. Tal com ha afirmat l’entrenador, ell i l’staff tècnic fa setmanes que treballen en la recerca de jugadors, amb una base de dades en la que tenen clars els objectius i pensant a fer un planter que jugui a la LEB Plata.

Aquest dilluns, el president de l’entitat, Jacint Rodríguez, es mostrava molt content amb la plaça aconseguida, però era cautelós a l’hora de parlar dels esforços econòmics que farà l’equip. El que sí que va afirmar és que el club no farà cap “barbaritat econòmica” per estar a una categoria superior.