El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona torna a la feina el proper 8 de gener amb nous cursos de català

Publicat dimarts 02 de Gener de 2018 16:49
  • Tarragona Ràdio

S'impartiran cursos de català de coneixements generals de tots els nivells: Bàsic, Elemental, Intermedi i de Suficiència. Els cursos de nivell C2 començaran més tard, cap a finals del mes de febrer de l'any 2018.
Després de Reis, el centre oferirà cursos presencials, a distància o en línia, a través del portal Parla.cat, dirigits  a aquelles persones que tenen horaris de feina complicats.
La directora del CNLT de Tarragona, Rosa Ibarz, destaca que novament, s’han trobat amb una forta demanda per als cursos de nivell bàsic, és a dir, persones que volen començar a estudiar el català.

A banda de la ciutat de Tarragona, el CNL també ofereix cursos presencials a Constantí, Vila-seca, Salou, Calafell, el Vendrell i Valls, i en línia a tots els serveis del Centre.
Els cursos del català organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística.
Els certificats de nivell que expedeix el Consorci són equivalents als certificats oficials de la DGPL i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència.