El Centre Logístic dels Jocs obre portes al Refugi del Moll de Costa

Publicat dimecres 13 de Juny de 2018 12:20
  • Tarragona Ràdio

El Centre Logístic dels Jocs Mediterranis ha obert aquest dimecres les seves portes al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona. Aquest indret es convertirà en el punt principal d’emmagatzematge i distribució de materials i d’entrega d’acreditacions de voluntaris.

També serà el centre de lliurament d’acreditacions de voluntaris, organització i proveïdors de Tarragona 2018. A més, des d’aquí es procedirà a l’organització i distribució dels packs de roba dels diferents col·lectius de l’esdeveniment.

El Refugi 1 disposarà de tres espais diferenciats: la zona d’emmagatzematge i distribució de materials i mercaderies, el punt d’acreditacions i roba per a voluntaris, proveïdors i organització; i un darrer espai que donarà servei a la competició d’esquí nàutic, que tindrà lloc a les instal·lacions de Marina Port Tarraco els dies 23 i 24 de juny. Es preveu que més de 2.000 persones passin pel Centre Logístic des d’avui fins al final dels Jocs Mediterranis. L’horari d’obertura del CLT és de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h.