Antonio Pineda

El ciclista del Coluer-Campclar, Arnau Solé, acaba cinquè la Vuelta a Palencia

Publicat dilluns 26 de Agost de 2013 21:26
  • Tere Ortega
  • Jordi Blanch
  • Campclar
  • Ciclisme

La Vuelta a Palencia ha finalitzat amb el ciclista del Team Coluer-Campclar, Arnau Solé, cinquè a la classificació general.

Ha estat l’home millor situat de l’equip ciclista que dirigeix Antonio Pineda. L’ha separat un temps d’1’35” del guanyador de la Vuelta, Cristian Cañada (Mutua Levante). La punxada d’una roda ha impedit al que fins aquest dilluns era líder de la general, el xilè Edison Bravo, adjudicar-se la prova.

Entre els vint primers de la general hi ha altres dos corredors del Coluer-Campclar: Genís Soriano (13è) i Llibert Sendrós (17è).

A més, el conjunt tarragoní ha estat el quart millor equip de la ronda palentina. Fet que ha destacat a Tarragona Ràdio el director esportiu del Coluer-Campclar, Antonio Pineda

La cursa ciclista de quatre etapes per a sots-23 ha acabat aquest dilluns a Palència amb victòria del belga, Tiess Benoot.

Arnau Solé ha estat novè a 1’01” del guanyador. Ha entrat segon en dos dels cinc ports de tercera categoria que els ciclistes han trobat en el recorregut.

 

Informació extreta de http://www.ciclo21.com/vuelta-palencia-victoria-final-para-cristian-canada/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=vuelta-palencia-victoria-final-para-cristian-canada