El Club Bàsquet Sant Pere i Sant Pau compleix 25 anys

Publicat dijous 08 de Novembre de 2018 09:23
  • Esports
  • Nil Morato


Dani Guerrero, director esportiu i tècnic del club

Dani Guerrero, director esportiu i tècnic del club

El Club Bàsquet Sant Pere i Sant Pau està d’aniversari. Enguany compleix 25 anys i per celebrar-ho han organitzat diverses activitats i esdeveniments, sobretot enfocat als més petits.

En aquests 25 anys d’història el club no ha perdut de vista els seus orígens i continua apostant per la base i els valors. “És qüestió de seguir creixent, continuar amb el treball de base, de valor. Com a responsable de la direcció esportiva els objectius són molt clars, que tots els nanos s’ho passin bé”, explica Dani Guerrero, director esportiu i tècnic del Club Bàsquet Sant Pere i Sant Pau.

En la vessant més competitiva, el primer equip del Sant Pere i Sant Pau es troba en un molt bon moment. El cap de setmana passat van vèncer al Pare Manyanet B de Reus, una victòria que els va servir per situar-se líders a la fase prèvia de Tarragona. Dani Guerrero confia en assolir l’objectiu de l’ascens: “les sensacions d’aquest primer equip són molt positives, és un equip nou amb l’únic objectiu que és assolir l’ascens de categoria i disputar el Campionat de Catalunya”, expressa Guerrero.

Tot el club es mostra molt il·lusionat en què el primer equip aconsegueixi aquest ascens que posaria la cirereta del pastís a la celebració dels 25 anys del Club Bàsquet Sant Pere i Sant Pau.