El Club Bàsquet Tarragona engega un nou projecte social

Publicat divendres 03 de Gener de 2020 10:19
  • Tarragona Ràdio
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

El Club Bàsquet Tarragona ha engegat un nou projecte dirigit a persones amb diversitat funcional psíquica, el CBT Inclusive, que ha realitzat el seu primer entrenament amb un total de 30 participants. Van poder tenir un primer contacte amb el bàsquet i el club i realitzar un entrenament dirigit pels entrenadors de la casa. 

Aquesta iniciativa neix després de l’èxit aconseguit pel Nàstic Genuine, amb qui els dirigents del CBT han treballat conjuntament per poder engegar, en un futur, un projecte similar dins de l’estructura de l'entitat de bàsquet. Així ho ha explicat el mateix Jacint Rodríguez, president cebetista, en declaracions a Tarragona Ràdio.
Diu que s'ha constatat la gran demanda d’una iniciativa amb el bàsquet com a eina integradora. El president del CBT ha destacat l’èxit del primer entrenament del CBT Inclusive i diu que la voluntat és que organitzin algunes trobades similars durant aquesta temporada, per poder optar a la formació d’algun equip que competeixi. 
El primer entrenament del CBT Inclusive ha estat possible gràcies a la col·laboració de Basf, Grupo Sifu i l’Ajuntament de Tarragona.
Paral·lelament, en la vessant més social, Jacint Rodríguez ha fet balanç de la primera volta de l'equip EBA. Afirme que estant molt satisfets amb el paper de l'equip. Diu que estan en una posició envejable i que cal treballar per, si aconsegueixen l'ascens, poder optar a jugar en una categoria més alta.
L'equip va tornar aquest dijous als entrenaments. La següent cita serà dissabte de la setmana vinent a casa, obrint així la segona volta de la Lliga.