El club de Rugby Tarragona vol impulsar l’esport amb cadira de rodes

Publicat divendres 19 de Juliol de 2019 09:14
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

Dimarts de la setmana passada es va organitzar un entrenament obert a tothom amb l'objectiu d'impulsar l’esport adaptat.

Es tracta d'una iniciativa d'Estefania Grangé, amb la col·laboració del Club Rugby Tarragona, per impulsar aquesta modalitat. Actualment s’està treballant per crear la secció al club i així poder integrar aquest grup d’esportistes i trobar un finançament per adquirir les cadires de rodes necessàries per les competicions.

Grangé ha explicat per a Tarragona Ràdio com comença la relació amb el club de la nostra ciutat. Espera que el projecte es converteixi en realitat.

Al Club Rugby Tarragona es prenen amb molta il·lusió el projecte. Han passat per l'assemblea la incorporació de l'equip i ara es buscaran recursos i provar en algun partit amb altres equips catalans.

A mig termini, el repte és competir en una lliga que ja existeix a nivell estatal.

Les normes s’adapten als jugadors. S’enfrontaran equips de quatre contra quatre i la tradicional pilota ovalada es canvia per una de vòlei. Amb tot, continua sent un esport de molt contacte en el qual el posicionament és molt important.