El Club Tennis Tarragona impulsa una campanya solidària a les seves XXSS

Publicat dilluns 16 de Març de 2020 11:51
  • Tarragona Ràdio
  • Esports

El Club Tennis Tarragona no s'atura i ja busca alternatives per pal·liar la situació actual en què ens ha deixat el Covid-19. A partir d'aquest dimarts, tots els usuaris que segueixin el compte oficial del club a les xarxes socials podran gaudir de diverses sorpreses que ha preparat el club per tots ells amb contingut de qualitat i exclusiu durant la seva estança a casa.

Aquesta però, no és l'única mesura que ha pres el club de Cala Romana. Durant els pròxims dies s'activarà una borsa de voluntaris que oferirà un servei a tots aquells socis de l'entitat que així ho necessitin i ho demanin. I és el que el club tarragoní vol ser pioner i capdavanter en aquest tipus de projectes solidaris. 

De forma diària i pautada s'habilitaran diferents espais comunicatius -tant a la web com a les xarxes socials- per poder satisfer les necessitats de tots els socis i usuaris mitjançant diversos tipus d’entrenaments. S'oferiran diferents serveis que aniran dirigits a tots els grups d'edat i nivells sense excepcions. Des dels més experimentats fins aquells novells que busquen tenir una primera experiència. Diferents tipologies i graus d'intensitat segons el tipus d’entrenament,  dissenyats i dirigits pel responsable de cada àrea del club, perquè els usuaris puguin observar i realitzar la seva activitat física preferida de forma adaptada als temps que corren.

També es realitzaran altres activitats per interactuar i fidelitzar els usuaris més curiosos i actius a la xarxa, com concursos i reptes perquè puguin competir amb altres usuaris sense necessitat de moure's del sofà.

I tot de forma gratuïta. Tant per socis com per aquells usuaris que segueixin les xarxes socials del club als diferents espais comunicatius. I és que el club tarragoní no vol deixar passar l'oportunitat d'ajudar a la ciutadania amb passatemps que permetin evadir-se de la situació actual en què ens trobem. Una acció que espera comptar amb una alta participació i una gran resposta per part de totes les parts implicades.