El Club Vòleibol Sant Pere i Sant Pau, a l'espera

Publicat divendres 20 de Març de 2020 11:41
  • Esports
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio


Maribel Zamora és la Presidenta de la FVCB
El club presidit per Alfonso Periáñez competeix a una Superlliga Masculina 2 que encara no ha vist finalitzada de forma oficial la seva temporada, factor que podria canviar en els propers dies.

El termini de dimecres al migdia va acabar sense acord i segons apunta en declaracions a Tarragona Ràdio la presidenta de la Federació Catalana, Maribel Zamora hi ha divergències entre els clubs i de moment s’ha posposat la decisió definitiva ja que els clubs volen conèixer detalls de l’apartat d’ascensos i descensos.

Recordem que la postura del Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau és de donar per acabada la lliga regular de la que ja té matemàticament plaça per jugar play-off, però vol conèixer com quedar l’aparta dels ascensos.

Cal recordar que el SPiSP és segon classificat del grup B de la categoria i ja tenia el bitllet assegurat per jugar la promoció d’ascens a la Superlliga Masculina. Quedarà pendent saber què succeeix amb l’ascens. Si un dels factors a tenir en compte a l’hora de decidir el salt a la màxima categoria és la puntuació amb la qual es troben ara els equips, el Barça i el SPiSP serien els escollits per ascendir, ja que els catalans tenen 60 i 50 punts, respectivament, mentre que el Boiro i el Dumbría, del grup A, en tenen 49 cada un. Si la disputa de la Copa Príncipe tingués algun efecte sobre l’ascens, també sortirien beneficiats els tarragonins i els barcelonins després d’haver disputat la final per davant de la representació gallega. Tampoc es descarta que es pugui ascendir als dos líders dels dos grups, sortint perjudicat el SPiSP, o que es decidís ascendir els dos primers de cada lliga i ampliar la Superlliga Masculina.