El COAATT activa un servei gratuït de consultes en relació amb l'ús i manteniment de les cases

Publicat dimecres 25 de Març de 2020 11:58
  • Tarragona Ràdio

El Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Tarragona activa un servei gratuït de consultes en relació amb l'ús i manteniment de les cases. Ho fa mitjançant la seva plataforma online obresambgarantia.com.

Segons el COAATT, en aquests moments de confinament, amb tota la família a la llar durant moltes hores, és inevitable que les cases es posin al límit, ressentint-se així l'habitabilitat d’aquestes. Per això, amb aquesta iniciativa es vol ajudar els ciutadans a la confortabilitat de les seves llars i a resoldre qualsevol incidència constructiva relacionada amb els habitatges o altres ambients, provocades pel màxim funcionament i ús al qual se sotmeten.

Es poden resoldre consultes sobre diferents aspectes constructius relacionats amb l'habitatge com millorar l'habitabilitat de casa, hi ha consells per a un bon manteniment i es resolen dubtes i urgències per incidències constructives com ara humitats, estalvi energètic, ventilació, reparacions, avaries o optimització dels espais.