El col·lectiu Cachetejack finalitza el gran mur artístic a l’Espai Jove Kesse

Publicat dilluns 15 de Abril de 2019 11:33
  • Tarragona Ràdio
  • Espai Kesse
  • Tarragona

El col·lectiu de dissenyadores valencianes Cachetejack ha finalitzat un gran mural de més de 400m2 a la façana interior de l’Espai Jove Kesse. La proposta del col·lectiu integrat per Núria Bellver i Raquel Fanjul mostra una noia que escala per tal de superar reptes i lluitar contra els estereotips i la violència de gènere. El gran mur s’ha aplicat del 5 al 12 d’abril i tota la proposta ha girat a l’entorn de l’empoderament femení, reivindicant nous models no normatius per les dones joves.

La Conselleria de Joventut, Neteja Pública i Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona, amb la coordinació i seguiment de la associació Polígon Cultural, ja ha seleccionat els nou artistes que participaran a les intervencions artístiques ‘Ciutat Transformadora’, en el marc del projecte Murs que Parlen. L’objectiu és promoure les manifestacions d’art urbà a través de la concessió i promoció de vuit creacions (quatre mitjançant comissariat i quatre mitjançant convocatòria pública) dirigides a artistes locals i nacionals, a banda d’un mural de grans dimensions a l’Espai Jove Kesse.

Aquesta obra de grans dimensions s’afegeix a la galeria mundial d’aquest tàndem artístic que es pot veure a festivals com l’Asalto de Zaragoza, Poliniza de València i a campanyes publicitàries a The New York Times o The New Yorker, entre d’altres.