El Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes de Tarragona celebra 80 anys amb el repte de seguir renovant-se

Publicat dilluns 31 de Agost de 2020 12:03
  • Tarragona Ràdio
  • Arquitectura
  • Tarragona

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) celebra enguany els seus 80 anys d’història. Fundat l’any 1940, aquest Col·legi és actualment un dels òrgans col·legials més actius de les comarques de Tarragona que destaca per la seva obertura cap a tota la societat i pel paper de suport constant al sector.

L’organisme explica en un comunicat que els últims cinc anys no han estat gens fàcils des del punt de vista dels professionals de la construcció, obligats a mantenir-se dins d’un sector productiu molt tocat per la crisi del 2008 que encara cueja i toca de ple de nou al sector amb la COVID-19. Amb tot, però, el Col·legi ha aguantat aquests anys durs de recuperació lenta consolidant les feines realitzades, defensant als seus col·legiats, oferint la millor cara davant del futur i cercant nous àmbits laborals on els seus professionals podien tenir cabuda.

Pel que fa al futur del col·legi i segons els seus responsables, l’actual situació generada per la COVID-19, amb la incertesa que porta, no permet fer lectures a mitjà o llarg termini però no s’abandona l’optimisme tot pensant que hi ha oportunitats per sortir de nou de la crisi que s’ha generat aquests últims mesos.