El Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària de Tarragona planteja una taula transversal tècnica amb el Govern

Publicat divendres 10 de Juliol de 2020 18:38
  • Tarragona Ràdio

El Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària (COAPI) de Tarragona planteja una taula transversal tècnica entre Govern i operadors immobiliaris per abordar les necessitats del sector d’habitatge a Catalunya.

Valorar l’estat actual del sector a Catalunya o la manca de regulació de la professió. Aquests són els temes que van tractar durant una reunió telemàtica que van portar a terme aquest dimecres 8 de juliol el president del COAPI de Tarragona, José Antonio Mas, representant territorials de resta de Catalunya i el secretari d’Hàbitat Urbà i Territori de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra.

Per establir una correcta correlació entre la tasca legislativa en matèria d’habitatge i la realitat dels operadors immobiliaris Mas planteja fer una Taula Transversal Tècnica.

La intenció és que sigui un organisme d’assessorament per al govern de la Generalitat en matèria d’habitatge i pugui donar claus per a que la legislació incentivi la inversió en la construcció i rehabilitació d’habitatges per donar un impuls al sector. El COAPI espera que la proposta pugui tirar endavant els pròxims mesos.